Davutoğlu: "Eğer biz saldırıya geçmeseydik..."

Davutoğlu: "Eğer biz saldırıya geçmeseydik..." , başbakan , ahmet davutoğlu

Google Haberlere Abone ol
Davutoğlu: "Eğer biz saldırıya geçmeseydik..."
 Davutoğlu: "Eğer biz saldırıya geçmeseydik..."

 

 Türkiye'de askere gitmek için Genelkurmaya akın başladı.

"Eğer saldırılardan sonra karşı saldırıya geçmeseydik, emin olun ki, Türkiye bu günlerde tam bir kaosa sürüklenmişti". ANS PRESS’in haberine göre, bunu Başbakan Ahmet Davutoğlu  IŞİD İslam dini hakkındaki kavramlara dünyada en büyük darbe vuran terör örgütüdür.

 

Davutoğlu açıklamasına şöyle devam etti:

 

"Silahlı gruplar Türkiye'yi terk edene kadar ve IŞİD terör tehlikesi bitene kadar bu işlemler devam edecek. Hiç kimse ham hayale düşmesin. HDP-ye sorum var. Siz bu milletin sesi ile parlamentoya geldiniz. Şimdi silahlı baskınları savunma edersiniz. Bunu nasıl yapabilirsiniz?" .

Davutoğlu, şimdiye kadar 1302 terör şüphelisinin saklandığını söyledi. "Allah bir daha bu millete evlatlarını şehit verme fedakarlığını yaratacak şartlar göstermesin. Ama gerekirse sizler, bizler bu vatan için evlatlarımızı, kendimizi feda etmeye hazırız. Bu fedakarlığı dünya alem bilmelidir".

 

Bu arada Türkiye Genelkurmay da ilginç bir açıklama yayınladı. Kurumun açıklamasında nüfusun erkek kısmı asker olabilmek için hızla başvuruda bulunuyor.. Onlar terörle mücadelede etkin görev yapmak istiyorlar.

 

"Ülkemizde son günlerde yaşanan terör olayları ile ilgili olarak çok sayıda vatandaşımız müracaat ederek askere gitmek istediğini söyledi. Milletimizin kahraman ve hassas çocuklarının talepleri Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından alkışla karşılandı ve motivasyonu artırdı. Silahlı Kuvvetleri bundan sonra da tarihine ve adına yakışır şekilde yükümlülüklerini yerine getirecek ".

Yorumlar