Davetsiz Misafir, Coşkun Koleji'nde

Samanyolu televizyonunda yayınlanan 'Davetsiz Misafir' programının sunucusu ve sanatçı Turgay Başyayla, Coşkun Koleji Tuzla şubesini ziyaret etti. Yarışma için hazırlanan yemeklerin tadına bakan Başyayla, kuzu yemeklerini seçti.Coşkun Koleji...

Google Haberlere Abone ol
Davetsiz Misafir, Coşkun Koleji'nde

Samanyolu televizyonunda yayınlanan 'Davetsiz Misafir' programının sunucusu ve sanatçı Turgay Başyayla, Coşkun Koleji Tuzla şubesini ziyaret etti. Yarışma için hazırlanan yemeklerin tadına bakan Başyayla, kuzu yemeklerini seçti.

Coşkun Koleji Tuzla şubesine gelerek öğrenci ve öğrenci velileri ile söyleşi yapan Turgay Başyayla kendi hayatından kesitler sunarak, 'Davetsiz Misafir' programında yaşadığı güzel anılarını paylaştı. Başyayla, türküler söyleyerek veliler ve öğrencileri neşelendirdi.

Velilerin hazırladığı birbirinden güzel yöresel yemeklerin tadına bakıp derecelendirme yapan Başyayla, seçim yaparken çok zorlandı. Başyayla, ''Bütün yemekler çok güzel ve başarılı. Fakat bir sıralama yapmak gerekiyor. Buradaki yemekler de hep kuzulardan seçilmiş. Kuzu yemeklerinde tercih yapmak çok zor oluyor.'' diyerek tercihlerini kuzu yemeklerinden yana yaptı.

Turgay Başyayla'nın yaptığı değerlendirme sonrasında, velilerin yaptığı yöresel tatlar şu şekilde sıralandı: Patates Püreli Kuzu Pirzola (Ercan Dursun), Kuzu İncik (Sema ve Özcan Erdem), Safranlı Kuzu (Sema Yüce).

CİHAN

Yorumlar