Davetsiz misafir Ardahan'da

Samanyolu televizyonunun beğenilen programı 'Davetsiz Misafir' bu hafta Ardahan'da. İl il, yöre yöre gezerek ülkedeki zenginlikleri tanıtan Turgay Başyayla'nın sunduğu 'Davetsiz Misafir'in bu seferki durağı Ardahan olacak.

Google Haberlere Abone ol
Davetsiz misafir Ardahan'da

Samanyolu televizyonunun beğenilen programı 'Davetsiz Misafir' bu hafta Ardahan'da.

İl il, yöre yöre gezerek ülkedeki zenginlikleri tanıtan Turgay Başyayla'nın sunduğu 'Davetsiz Misafir'in bu seferki durağı Ardahan olacak. Ardahan'da geçtiğimiz perşembe gününden bu yana tanıtacağı mekanları ziyaret eden programın yapımcısı Mehmet Ali Alaz şunları söyledi: ''Yaklaşık bir haftadır Ardahandayım. Çok sıcak ve sevimli insanları var. Ardahan'ın yöresel lezzetlerini ve tarihi mekanlarını görüntülemek için sabırsızlanıyorum. Ekibimizin bugün uçakla gelecek ve çekimler başlayacak. Hepimiz çok heyecanlıyız. Sunucumuz Turgay Bey de çok heyecanlı. Her yörenin türküsünü, adetini çok iyi bilen bir programcı. Çekimlerimiz 2 buçuk gün sürecek. Ve de yayına bu ayın sonunda girecek. Hepimiz bekleyelim ve görelim.'' dedi.

Davetsiz Misafir'i Ardahanlılar da sabırsızlıkla bekliyor, şehrin tanıtımı olacağı için de ayrıca mutlular. Çekimler bugün başlıyor. CİHAN

Yorumlar