Damla sınav günü toprağa verildi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, bir dershanenin penceresinden düşerek ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Damla Bahçecioğlu, TEOG sınavının yapıldığı gün toprağa verildi.Hatay'ın İskenderun ilçesinde 4 gün...

Google Haberlere Abone ol
Damla sınav günü toprağa verildi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, bir dershanenin penceresinden düşerek ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Damla Bahçecioğlu, TEOG sınavının yapıldığı gün toprağa verildi.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 4 gün önce özel bir dershanenin 5. katından düşerek ağır yaralanan 14 yaşındaki Damla Bahçecioğlu, 4 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Dumlupınar Mahallesi'nde bulunan evinin önünden telli duvaklı bir şekilde uğurlanan 14 yaşındaki Damla Bahçecioğlu'nu arkadaşları da yalnız bırakmadı. Birlikte sınavdan iyi not alma hayalleri kurarken Damla'yı kaybetmenin acısını yaşayan arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.

Okunan duaların ardından evinin önünden cenazesi kaldırılan Damla'nın anne ve babasının feryatları yürek dağladı. Evlatlarının öldüğüne bir türlü inanmak istemeyen acılı anne Naciye Bahçecioğlu ve baba Fikret Bahçecioğlu kızlarının tabutu başından bir an olsun ayrılmadı. Gelinlik duvağı ile son yolculuğuna uğurlanan Damla Bahçecioğlu, İskenderun Çankaya Asri Mezarlığında dualarla toprağa verildi. CİHAN

Yorumlar