Cumhurbaşkanı seçimi için KKTC'de de sandık kurulacak

Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği, Türkiye’de yapılacak cumhurbaşkanı seçimi için KKTC’de de sandık kurulacağını kaydetti. Lefkoşa Büyükelçiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, “Türkiye'de gerçekleştirilecek cumhurbaşkanı...

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı seçimi için KKTC'de de sandık kurulacak

Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği, Türkiye’de yapılacak cumhurbaşkanı seçimi için KKTC’de de sandık kurulacağını kaydetti.

Lefkoşa Büyükelçiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, “Türkiye'de gerçekleştirilecek cumhurbaşkanı seçiminde KKTC’de kurulacak sandıklarda oy kullanılabilmesi için adres beyanında bulunulması gerekmektedir." denildi.

Açıklamada, Türk vatandaşların en geç 9 Temmuz Çarşamba saat 17.00’ye kadar büyükelçilik konsolosluk şubesine şahsen müracaat ederek adres beyanında bulunabilecekleri aktarıldı.

Bu tarihten sonra adres beyanlarının kabul edilemeyeceğinin bildirildiği açıklamada, "Bu itibarla, Büyükelçiliğimiz Konsolosluk Şubesi adres beyanında bulunmak isteyen vatandaşlarımıza hizmet vermek üzere 5-6 Temmuz 2014 (Cumartesi-Pazar) tarihlerinde saat 09.00-17.00 arası, hafta içi günlerde ise saat 17.00’ye kadar açık olacaktır." bilgileri verildi. CİHAN

Yorumlar