Cumhurbaşkanı Gül’den İnegöl ekonomisine övgü

Cumhurbaşkanı Giorgio Napolitano’nun davetiyle önceki hafta İtalya’ya resmi ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, beraberindeki iş adamı heyetinde yer alan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası(İTSO) Başkanı Metin Anıl ile uçakta görüştü.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Gül’den İnegöl ekonomisine övgü

Cumhurbaşkanı Giorgio Napolitano’nun davetiyle önceki hafta İtalya’ya resmi ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, beraberindeki iş adamı heyetinde yer alan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası(İTSO) Başkanı Metin Anıl ile uçakta görüştü. Cumhurbaşkanı Gül, Metin Anıl’a, “İnegöl’ün 1 milyar dolardan fazla olan dış ticaret hacmi ve yıllardır dış ticaret fazla vermesi bizi ziyadesiyle mutlu ediyor.” dedi.

İnegöl’ün ekonomik başarılarını gururla izlediklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Gül, Türkiye’nin kalkınmasında müteşebbislerin çok önemli bir yeri olduğunu belirterek, “İnegöl’ün ekonomik kalkınmadaki başarılarından dolayı şahsınızda İnegöllüleri tebrik ediyor ve bu durumun artarak sürmesini diliyorum.” dedi.

İTSO Başkanı Metin Anıl’da, İnegöl’de üretim yapanların önündeki engelleri kaldırmak için var güçleriyle çalıştıklarını ve ilçedeki üreticilerin her sorunuyla yakından ilgilendiklerini söyledi. Heyecanlı bir şekilde yola devam edeceklerini vurgulayan Anıl, “İltifatlarınız bize güç vermiştir. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da İnegöl’ün ekonomik büyümesinde üzerine düşen görevi layıkıyla yapacaktır.” ifadesini kullandı.
CİHAN

Yorumlar