Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu, Sultangazi halkıyla iftar yaptı

Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, Sultangazi’de sokak iftarına katıldı. Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’le beraber iftar yapan İhsanoğlu, vatandaşlara afiyet olsun dedikten sonra ayrıldı....

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu, Sultangazi halkıyla iftar yaptı

Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, Sultangazi’de sokak iftarına katıldı. Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’le beraber iftar yapan İhsanoğlu, vatandaşlara afiyet olsun dedikten sonra ayrıldı.

CHP ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin(MHP) uzlaşı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, Taksim ve İstiklal Caddesi ziyaretinin ardından Sultangazi’deki sokak iftarına katıldı. Coşkuyla karşılanan İhsanoğlu, hem kendisini görmeye hem de iftar yapmaya gelen vatandaşları selamladıktan sonra iftar saatini bekledi. Halkla aynı masaya oturan İhsanoğlu, orucunu açtıktan sonra kendisi için kurulan kürsüye çıktı. Afiyet olsun dileklerini ileten İhsanoğlu, konuşma yapmadan kürsüden inerek sokağın başında bekleyen aracına yürüdü. Buradaki vatandaşlarla bir süre sohbet eden İhsanoğlu, aracına binerek ayrıldı.

CİHAN

Yorumlar