Çukurova Belediye Meclisi son kez toplandı

Çukurova Belediye Meclisi’nin 30 Mart yerel seçimler öncesi son toplantısı, Başkan Vekili Ekrem Kandemir başkanlığında yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Çukurova Belediye Meclisi son kez toplandı

Çukurova Belediye Meclisi’nin 30 Mart yerel seçimler öncesi son toplantısı, Başkan Vekili Ekrem Kandemir başkanlığında yapıldı. Kandemir, tüm meclis üyelerine 5 yıllık sürede yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi Çukurova Belediye Meclisi son toplantısını gerçekleştirdi. Meclis salonunda yapılan toplantıya Meclis Başkan Vekili Ekrem Kandemir başkanlık yaptı. Çukurova Belediyesi’nin ilk meclis üyeleri olarak tarihe geçtiklerini kaydeden Başkan Vekili Kandemir, “2009 yılından bu yana meclisimiz Çukurova halkı için çok önemli kararlar aldı. 30 Mart’ta bir seçime daha gireceğiz ve birçok meclis üyemiz görevini başka yol arkadaşına devrediyor. Ben şuna inanıyorum ki 30 Mart seçimlerinden sonra oluşacak olan yeni belediye meclisi yine Çukurova için önemli kararlar alacak. Başkanımız Yıldıray Arıkan’a teşekkür ediyorum. Allah hepimize sağlık sıhhat versin. Dostluğumuz burada bitmeyecek ve devam edecek. Bugüne kadar Çukurova Belediye Meclisi’nde görev alan tüm üye arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.
CİHAN

Yorumlar