Cücenoğulları’ndan Başkan Öztürk’e 'hayırlı olsun' ziyareti

Adana Kozan Belediye Başkanı Seçilen Musa Öztürk’e seçimlerin ardından yapılan kutlama ziyaretleri devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Cücenoğulları’ndan Başkan Öztürk’e 'hayırlı olsun' ziyareti

Adana Kozan Belediye Başkanı Seçilen Musa Öztürk’e seçimlerin ardından yapılan kutlama ziyaretleri devam ediyor. Başkan Öztürk'e Cücenoğulları Sülalesi'ni temsilen bir heyet ziyaret ederek, Osmanlı tuğralı tablo hediye etti.

YÜCELİ, “SEVİNÇ VE KIVANÇ İÇERİSİNDEYİZ”

Cücenoğlu Sülalesi ve kanat önderleri Mustafa Kamalı, Arif Yüceli ve Yunus Suna’nın eşlik ettiği ziyarette aile adına konuşan Arif Yüceli, “Cücenoğlu aileleri olarak 30 Mart’ta yapılan seçimde Milliyetçi Hareket Partisi’ni hep birlikte zaferle bu kutsal makama taşıdığımız için sevinç ve kıvanç içerisindeyiz. Şahsınızın bu makama gelmesinde sülale olarak katkımız olduysa, bununla da ayrıca gurur duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Bundan sonraki görevinizde Cenabı-ı Allah’tan size kolaylıklar vermesini dilerken, başarınızın sürekli artmasını temenni ediyorum.” dedi.

ÖZTÜRK, “CÜCENOĞULLARI İLK İŞARET FİŞEĞİNİ GÖKYÜZÜNE ÇIKARMIŞTI”

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Öztürk de, “Ziyaretiniz beni ziyadesiyle onurlandırdı. Bu aile zaten Bucak’ta yaptığı toplantıda ilk işaret fişeğini gökyüzüne çıkarmıştı. Kozan’daki bu milli harekete yapmış olduğunuz katkıdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Bu makamlar şehremini yani peygamber vekillerinin makamıdır. Belediye reisi dula, yetime, kimsesize sahip çıkan kişidir. İnşallah bu teveccühünüze layık olup ne gerekiyorsa yapacağıma emin olmanızı istiyorum." diye konuştu
CİHAN

Yorumlar