ÇÜ Masa Tenisi Takımı Fazlı Bayram Hadi’yi ziyaret etti

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, 25-28 Ocak tarihleri arasında Mersin’de gerçekleştirilen ‘Gençler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda kızlarda birinci, erkeklerde üçüncü olan Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) takımıyla gurur duyduğ.

Google Haberlere Abone ol
ÇÜ Masa Tenisi Takımı Fazlı Bayram Hadi’yi ziyaret etti

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, 25-28 Ocak tarihleri arasında Mersin’de gerçekleştirilen ‘Gençler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda kızlarda birinci, erkeklerde üçüncü olan Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) takımıyla gurur duyduğunu söyledi.

Hadi, Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilcisi Ömer Taşkıran, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Spor Kulübü Masa Tenisi Branşı Sorumlusu Ali Türemiş, antrenörler Ufuk Altınkaya, Süleyman Çullu ve Tuncay Bozkurt ile sporcuları makamında kabul etti.

Zeki olmayanların sporda başarı yakalayamayacağını ifade eden Hadi, çok çalışan, kendine güvenen, sorumluluk alan gençlerin madalya şansının yüksek olduğunu belirtti. Adana’da 51 branşta spor yapıldığını dile getiren Fazlı Bayram Hadi, “Bunların arasında en başarılı olarak masa tenisini görüyorum. Mersin’de güçlü rakiplere rağmen Türkiye Şampiyonu olan Çukurova Üniversitesi kız takımını ve üçüncü olan erkek takımını kutluyorum.”

Hadi, sporculara tesis ve malzeme konusunda gerekli desteği verdiğini ifade ederek, “En iyi raket, en güzel spor malzemesi ile müsabakalara çıkması sporcuları, motive eder. Bir de sporcuların ailelerinin birbirleriyle tanışmaları başarıya yansır. Yakın gelecekte hava koşullarının iyi olduğu günlerde sporcularımızı ailecek pikniğe götüreceğiz.” dedi.

Federasyon İl Temsilcisi Ömer Taşkıran, Kayseri’de gerçekleştirilen grup birinciliği maçlarında başarı sağlayarak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandıklarını hatırlattı. Taşkıran, “Mersin’deki şampiyonaya 2 takımla gittik. Güçlü rakiplerimize rağmen kızlarda takım halinde şampiyon, erkeklerde ise üçüncü olduk. Ayrıca tek bayanlarda İpek Karahan birinciliği elde etti. Abdullah Talha Yiğenoğlu-Zihni Batuhan Şahin ile Aybüke Öner-Fatma Aykutluğ’un çiftlerde Türkiye üçüncüsü oldu.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar