Çorum'da trafik kazası: 2 ölü, 13 yaralı

Çorum'un Alaca ilçesinde kamyonetin minibüs ile çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında biri 10 aylık bebek 2 kişi öldü, 13 kişi de yaralandı.Olay Alaca çevre yolunda meydana geldi. Tokat'ın Turhal ilçesinde yakınlarının düğüne...

Google Haberlere Abone ol
Çorum'da trafik kazası: 2 ölü, 13 yaralı

Çorum'un Alaca ilçesinde kamyonetin minibüs ile çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında biri 10 aylık bebek 2 kişi öldü, 13 kişi de yaralandı.

Olay Alaca çevre yolunda meydana geldi. Tokat'ın Turhal ilçesinde yakınlarının düğüne gidenleri taşıyan Ayhan Kalender (43)'in kullandığı 34 EK 7751 plakalı minibüs, Rize'ye giden Hüseyin Çetin (50) yönetimindeki 66 LU 090 plakalı kamyonet ile çarpıştı.

Kazada minibüs sürücüsü Kalender ile birlikte 10 aylık Duru Kalender hayatını kaybederken kamyonet sürücüsü Hüseyin Çetin, Selvi Kalender (24), Necla Kalender (61), Muharrem Kalender (28), Ela Kalender (4), Ahmet Kaan Kalender (2), Sevgi Kalender (29), Güldiye Kalender (42), Damla Kalender (17), Satı Kalender (43) ve Burak Çetin Kalender (18) ile Hidayet Koyuncu (29) ve Sultan Çetin Koyuncu (22) yaralandı.

Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Alaca Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan bazı yaralılar ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. CİHAN

Yorumlar