Çöplükte ölü bulunan bebeğin annesi tutuklandı

Mersin’de ormanlık alandaki çöplükte kundağa sarılı şekilde ölü olarak bulunan bebeğin annesi N.

Google Haberlere Abone ol
Çöplükte ölü bulunan bebeğin annesi tutuklandı

Mersin’de ormanlık alandaki çöplükte kundağa sarılı şekilde ölü olarak bulunan bebeğin annesi N.B.E. (34) çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. N.B.E'nin gayri meşru dünyaya getirdiği bebeğini canlı olarak çöplüğe bıraktığı ve daha sonra bebeğin burada hayatını kaybettiği öğrenildi. Bebeğin babası olduğu iddia edilen T.T. ise mahkemece serbest bırakıldı.

Önceki gün Mersin'in Mezitli İlçesinde ormanlık alanda kundağa sarılı bir şekilde bir bebek ölü olarak bulunmuştu.
Bebeğin anne ve babasını tespit etmek için çalışan Asayiş Şube Müdürlü ekipleri tüm kamu ve özel hastanelerin doğum kayıtlarını incelemiş ve N.B.E isimli bir kadının 25.01.2014 tarihinde saat 08.50’de Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde bir erkek çocuk dünyaya getirdiği ve bu doğumun ise kayıtlara ‘sosyal vaka’ olarak geçtiği tespit edilmişti.

Ankara’da babasının yanında oturduğu tespit edilen N.B.E. yakalanarak Mersin'e getirilmiş ve bebeğin babası olduğu iddia edilen ve Mersin'de ikamet eden T.T. ile birlikte adliyeye sevk edilmişti. N.B.E. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken T.T. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

N.B.E'nin gayri meşru dünyaya getirdiği bebeği babasından çekindiği için Mezitli ilçesi'ndeki çöplük alana canlı olarak terk ettiği daha sonra bebeğin burada hayatını kaybettiği öğrenildi.

Öte yandan bebeğin babası olduğu iddia edilen T.T.'nin ise bebeğin terk edilmesi ile ilgili bilgisinin olmadığı ifade edildi. CİHAN

Yorumlar