Çocuklar, harçlıklarını şehit ailelerine bağışladı

Ağrı'da devlet korumasındaki bir grup çocuk, Dayanışma Kampanyasına harçlıklarıyla destekte bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Çocuklar, harçlıklarını şehit ailelerine bağışladı
Ağrı'da devlet korumasındaki bir grup çocuk, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişiminde şehit olanların aileleri ile gaziler için başlatılan yardım kampanyası kapsamında, harçlıklarını bağışladı.

Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veysel Topkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, 15 Temmuz gecesi FETÖ tarafından yapılan darbe girişimi sonrası şehit aileleri ve gaziler için ülke genelinde "15 Temmuz Şehitleri Dayanışma Kampanyası" başlatıldığını anımsatarak, kampanyaya İl Müdürlüğü olarak kendilerinin de destek verdiğini söyledi.

Kampanyaya kurumlarına bağlı ev ve yurtlardaki çocukların da destek olduğunu anlatan Topkaya, "Devlet koruması ve bakımı altındaki çocuklarımız tarafından yapılan yardımın anlamı bizler için çok büyük. Umarım vatandaşlarımız da bu çocuklarımızdan örnek alarak kampanyaya destek verir." dedi.

Çocuk Destek Merkezi Müdürlüğünde kalan çocuklardan Afganistanlı Ali Anveri, darbe girişiminden dolayı çok üzüldüğünü ve her zaman Türkiye'nin yanında olduklarını söyledi.
Türkiye'nin Afganlıların da ikinci vatanı olduğunu söyleyen Anveri, şöyle konuştu:

"Biz her türlü desteği Türkiye'ye veririz. Çünkü Türkiye bizim ikinci vatanımızdır. Türkiye'de Müslüman biz de Müslümanız. Bize her zaman destek veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da çok seviyoruz. Allah şehitlerimize rahmet eylesin. Darbe girişiminde gazi ve şehit olanların ailelerine yardım için başlatılan kampanyaya bizler de destek olduk. Bu kampanya ile gazi ve şehit ailelerine ulaşabildiğimiz için mutluyuz."

Yorumlar