Çocuk Meclisi'nden Soma'da hayatını kaybedenler için kermes

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi'nce Soma şehitleri için düzenlenen ve ‘Soma için el ele’ sloganı ile başlatılan yardım kampanyasında elde edilen gelirleri Soma'da hayatını...

Google Haberlere Abone ol
Çocuk Meclisi'nden Soma'da hayatını kaybedenler için kermes

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi'nce Soma şehitleri için düzenlenen ve ‘Soma için el ele’ sloganı ile başlatılan yardım kampanyasında elde edilen gelirleri Soma'da hayatını kaybedenlerin yakınları için açılan hesaba yatırıldığını söyledi.

    Melikgazi Belediyesi Meslek ve Sanat Edindirme Kursları'ndaki (MEL-MEK) kursiyerler tarafından yemek ve tatlı çeşitlerinin sergilendiği kermesin 25 Mayıs 2014 günü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın katılımları ile açıldığını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, “Çocuk Meclisi üyelerini bu anlamlı ve bir o kadar da onursal davranışlarından dolayı kendilerini kutluyorum. Önemli olan yardımın miktarı değil düşünce uygulamadaki asalettir. Anadolu insanının bir yansıması olarak Çocuk Meclisi üyelerimiz kendilerine layık bir çalışma yapmışlardır.” dedi.

    Kültür Merkezi'nde 2 gün açık kalan kermes ile ziyaretçileri bu yardıma davet eden Çocuk Meclisi üyelerinin kermesten elde edilen gelirle Soma'daki şehit ailelerine destek olmak istediklerini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, elde edilen yardım gelirine belediye memur ve işçi çalışanlarının katkı sağlayarak ilgili hesap numarasına yatırılacağını kaydetti.

    Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Çocuk Meclisi üyelerinin bu anlamlı ve onurlu davranışlarından dolayı bir kez daha kutladığını sözlerine ekledi. CİHAN

Yorumlar