Cizre TSO Başkanı Çağlı’dan Kutlu Doğum mesajı

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası (CTSO ) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çağlı, “İnsanlığın kurtuluş abidesi Peygamberimiz Hz.

Google Haberlere Abone ol
Cizre TSO Başkanı Çağlı’dan Kutlu Doğum mesajı

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası (CTSO ) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çağlı, “İnsanlığın kurtuluş abidesi Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) doğru ve ahlaklı bir yaşam sürmek isteyenler için en güzel rehberdir.” dedi.

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınlayan Cizre Ticaret ve Sanayi Odası (CTSO ) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çağlı, Allah'ın değerli elçisi Peygamberimizin (S.A.V) dünyaya gelişinin insanlık için bir müjde niteliği taşıdığını söyledi.

Başkan Çağlı, "Sevgili Peygamber Efendimiz, insanların yoldan çıktığı, iyi ile kötüyü ayırt edemez duruma geldiği bir dönemde, alemlere rahmet olarak gönderilmiştir. İslam’ın evrensel, çağlar üstü mesajını taşıyan yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim, O’nun aracılığıyla insanlığa indirilmiş, insanlığın kurtuluş abidesi Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) doğru ve ahlaklı bir yaşam sürmek isteyenler için en güzel rehberdir. Bugün, O’nun doğumunun sene-i devriyesinde, bu kutlu günde, karanlıklarımızın yeniden aydınlanmasını, yoksunluklarımızın bereketlenmesini diliyoruz. Kanla, gözyaşıyla, acı ve zulümle sarsılan insanlığın bu günde, O’nun ebedi mesajını, sevgiyi, barış ve merhameti hatırlamasını ümit ediyoruz. Kutlu Doğum Haftası, birlik ve kardeşlik kültürümüzü daha da derinleştirecektir. Yolumuzu aydınlatan, yüreklerimizi aşkla, merhametle dolduran sevgili Peygamberimizin hatırasına, emanetine hep birlikte sahip çıkmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm halkımızın Kutlu Doğumunu tebrik ediyor, O’nun evrensel sevgi ve barış çağrısında buluşmayı diliyorum.” ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar