Cizre Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne Vedat Sönmez atandı

Şırnak Üniversitesi Cizre Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne aynı okulda görev yapan Vedat Sönmez atandı.

Google Haberlere Abone ol
Cizre Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne Vedat Sönmez atandı

Şırnak Üniversitesi Cizre Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne aynı okulda görev yapan Vedat Sönmez atandı. Vedat Sönmez, yeni görevini en iyi şekilde yürüteceğini ifade ederek, amaçlarının bilgili ve nitelikli gençler yetiştirmek olduğunu söyledi.

Şırnak’ın Cizre ilçesinde faaliyet gösteren Şırnak Üniversitesi Cizre Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'nde mevcut müdür İbrahim Gürbüzer’in tayininin çıkması sonrası yerine müdür yardımcısı ve öğretim görevlisi Ramazan Vedat Sönmez getirildi. Şırnak Üniversitesi Rektörlüğü tarafından asaleten atanan Vedat Sönmez, ilk ve ortaöğrenimini Cizre’de, lisans eğitimini Atatürk Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde, yüksek lisans eğitimini Gaziantep Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde tamamladı. Halen Malatya Üniversitesi İşletme Anabilimdalı Yönetim ve Organizasyon Bilimdalı'nda doktora eğitimine devam etmektedir.

Müdür Vedat Sönmez, “Ben de bir görev aldım, bir sorumluluk aldım. İnşallah bu sorumluluğu en güzel şekilde yasalar çerçevesinde yürüteceğime inanıyorum. İdarecilik o kadar kolay bir iş değil. Sorumluluk isteyen bir görevdir. Ama madem yetkililerimiz bize bu görevi vermiş, bize de en güzel şekilde görevimizi ifa etmek düşüyor. Allah utandırmasın. Yüksekokulumuz olarak hedeflerimiz bölgemizin ve ülkemizin nitelikli ana eleman ihtiyacını karşılamak, düşünen, araştıran, sorgulayan, manevi değerlere bağlı öğrenmeyi öğrenen gençler yetiştirmek olduğunu ifade etmek istiyorum.” dedi. CİHAN

Yorumlar