Cip ağaçları yıkıp bir evin duvarına çarptı: 2 ölü, 1 yaralı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde yoldan çıkan cipin, ağaçları yıkıp bir evin birinci kat duvarına çarpması sonucu 2 kişi öldü.

Google Haberlere Abone ol
Cip ağaçları yıkıp bir evin duvarına çarptı: 2 ölü, 1 yaralı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde yoldan çıkan cipin, ağaçları yıkıp bir evin birinci kat duvarına çarpması sonucu 2 kişi öldü. 1 kişi yaralandı. Kaza yapan cipin parçaları 200 metrelik alana dağıldı.

Kaza, D 140 karayolunun Kuzuluk mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Fatih Şatır'ın kullandığı 54 H 0645 plakalı cip, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Aşırı hızlı olan cip, önce yol kenarındaki çakıl yığınına çarptı. Bahçeye girerek ağaçları yıkan araç, yaklaşık 60 metre savrularak bir evin birinci kat duvarına çarptı. Ters dönen araçta bulunan Yusuf Cin, evin birinci katındaki balkonuna fırladı.

Araçta bulunan ve yaralı kurtulan Mustafa Yazıcı, kendi imkanlarıyla yola çıkarak bir aracı durdurdu. Durdurduğu araçla Akyazı Devlet Hastanesi'ne giden Yazıcı, hastane görevlilerine araçta 2 kişinin daha olduğunu söyleyince jandarmaya bilgi verildi. Olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler sürücü Fatih Şatır ve Yusuf Cin'in cansız bedenleriyle karşılaştı.
Kazada aracın 200 metrelik alana yayılan parçaları jandarma tarafından çuvallara doldurularak toplandı.
Aracın ağaçları yıktığı arsadaki evin sahibi yaşananları şöyle anlattı; "Gece ses üzerine çıktık. Bir şey görünmedi. Ondan sonra geri yattık. Sabah jandarma komutanı uyandırdı bizi. Araç uçmuş. Cenazenin birini balkondan aldılar."

Jandarmanın yaptığı incelemenin ardından cenazeler, Akyazı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. CİHAN

Yorumlar