Cinnet getiren damat, eşi ile birlikte 3 kişiyi av tüfeği ile öldürdü

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Güdüllü köyünde eşi Gülay Güçlücan’a (39) şiddet uyguladığı gerekçesi ile mahkeme kararıyla evden uzaklaştırılan damat Hüseyin Güçlücan (43) kayınvalidesi, kayınvalidesinin eşini ve eşi Gülay Güçlücan’ı av tüfeği ile ö.

Google Haberlere Abone ol
Cinnet getiren damat, eşi ile birlikte 3 kişiyi av tüfeği ile öldürdü

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Güdüllü köyünde eşi Gülay Güçlücan’a (39) şiddet uyguladığı gerekçesi ile mahkeme kararıyla evden uzaklaştırılan damat Hüseyin Güçlücan (43) kayınvalidesi, kayınvalidesinin eşini ve eşi Gülay Güçlücan’ı av tüfeği ile öldürdü. Olaydan sonra kaçan Hüseyin Güçlücan, polis ve jandarma ekipleri tarafından aranmaya başlandı.

Olay, saat 16.30 sıralarında Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Güdüllü köyü Eymür Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, eşi Gülay Güçlücan’a (39) şiddet uyguladığı gerekçesi ile Hüseyin Güçlücan'ın, hakkında Çaycuma Sulh Ceza Mahkemesi'nde açılan dava sonrasında 6 ay evden uzaklaştırma aldığı öğrenildi. Bu akşam saatlerinde evi av tüfeği ile basan Hüseyin Güçlücan, eşi Gülay ile birlikte kayınvalidesi Fatime Kayabaşlık (59) ve eşi Salih Bostancı'yı (64) av tüfeği ile vurdu.

JANDARMAYI ARADI

Eşi tarafından av tüfeği ile vurulan ve ağır yaralanan Gülay Güçlücan, can havli ile Jandarma ve 112 ekiplerini aradı. Eve gelen Jandarma ve 112 ekipleri, yaptıkları kontrollerde Gülay Güçlücan, Fatime Kayabaşlık ve Salih Bostancı’nın öldüğünü belirledi. Olayın yaşandığı eve gelen savcı incelemelere başlarken, 3 kişiyi öldüren Hüseyin Güçlücan’ın aranmasına başlandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
CİHAN

Yorumlar