Cinayete kurban giden kadının cenazesi Adli Tıp’a kaldırıldı

Zeytinburnu’nda, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Evrim Aktuğ’un (31) cenazesi olay eyrindeki incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Cinayete kurban giden kadının cenazesi Adli Tıp’a kaldırıldı

Zeytinburnu’nda, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Evrim Aktuğ’un (31) cenazesi olay eyrindeki incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olay yerine gelen Aktuğ’un yakınları ise gözyaşlarına boğuldu.

Telsiz Mahallesi’nde iş yerinden evine dönerken silahlı saldırıya uğrayan Evrim Aktuğ hayatını kaybetmişti. Olay yerini güvenlik kordonuyla çeviren polis detaylı inceleme yaptı. Olay yeri inceleme ekipleri ayrıntılı delil topladı. Cinayeti haber alarak olay yerine gelen Evrim Aktuğ’un yakınları ise gözyaşı döktü. Polis, cenazeyi görmek isteyen acılı babayı güçlükle uzaklaştırdı.

Cinayeti aydınlatmak için çalışma başlatan polis, olay yerindeki iş yerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Görüntülerde, Evrim Aktuğ’un yakınına gelen bir kişinin silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği belirlendi. Saldırganın, daha önce Aktuğ ile aynı iş yerinde çalışan Serdar K. olduğu iddia edildi. Evrim Aktuğ’un eşinden ayrıldıktan sonra anne ve babasıyla birlikte yaşamaya başladığı, arkadaşlık teklifini geri çevirdiği Serdar K. tarafından da sürekli rahatsız edildiği öne sürüldü. Evrim Aktuğ’un savcılığa başvurarak koruma talebinde bulunduğu ileri sürüldü.

Cinayete kurban giden Evrim Aktuğ’un cenazesi olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polisin, faili yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor.



CİHAN

Yorumlar