Cihan'a ‘Engelsiz Haber’ ödülü

Başakşehir Belediyesi, düzenlediği ‘Engelsiz Haber Ödülü’ töreni ile engellilere yönelik sorunları, sıkıntıları ve çözüm önerilerini kamuoyuyla paylaşan, haberleriyle toplum bilinci oluşturan, engellilerin yaşamına dikkat çeken Cihan Haber Ajansı'na (Cih.

Google Haberlere Abone ol
Cihan'a ‘Engelsiz Haber’ ödülü

Başakşehir Belediyesi, düzenlediği ‘Engelsiz Haber Ödülü’ töreni ile engellilere yönelik sorunları, sıkıntıları ve çözüm önerilerini kamuoyuyla paylaşan, haberleriyle toplum bilinci oluşturan, engellilerin yaşamına dikkat çeken Cihan Haber Ajansı'na (Cihan) ödül verdi.

Başakşehir Belediyesi, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarı kapsamında gerçekleştirilen ‘Engelsiz Haber Ödülleri’ töreninde TV, gazete, haber ajansı, internet, ve radyo yayın organlarında çalışan haber müdürleri, köşe yazarları, muhabirler, program yapımcı ve sunucuları ödüllendirildi. Törende ulusal ve yerel bazda yayın yapan birçok televizyon ve gazete habercisi ödül alırken, Cihan Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Hakan İnce ve İstihbarat Şefi Cemalettin Çandır ödüle layık görüldü. Ödülü, Cihan Haber Ajansı adına, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın elinden Eyüp Saraçoğlu aldı.

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, törende yaptığı konuşmada medyanın engellilerle ilgili kamuoyu oluşturup pozitif ayrımcılığı destekler hale gelmesi gerektiğini belirtti. Uysal, “Biz onun için ‘Engelsiz Haber Ödüllerini’ başlattık. Geçen sene birincisini yaptık. Bu sene ikincisini yapıyoruz. Bu çalışma sadece Başakşehir adına olmayacak. Bütün Türkiye’de dezavantajlı durumdakilere karşı yapılan pozitif ayrımcılığı destekler nitelikte olacak. Bütün Türkiye’de olması gerekeni yaparak, yaptığı haberlerle bütün insanların kabullenmesini sağlayacak.” dedi.

Ödüllerini alan gazeteciler, programın ardından toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.
CİHAN

Yorumlar