Çiftçilere mazot ve gübre desteği için son başvuru tarihi 31 Aralık

14 Mayıs 2013 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 2013/14 nolu "Çiftçi Kayıt Sistemine(ÇKS) dâhil olan çiftçilere mazot gübre ve toprak analizi destekleme ödemesi yapılmasına dair tebliğ" hükümleri kapsamında çiftçilere destekleme ödeme.

Google Haberlere Abone ol
Çiftçilere mazot ve gübre desteği için son başvuru tarihi 31 Aralık

14 Mayıs 2013 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 2013/14 nolu "Çiftçi Kayıt Sistemine(ÇKS) dâhil olan çiftçilere mazot gübre ve toprak analizi destekleme ödemesi yapılmasına dair tebliğ" hükümleri kapsamında çiftçilere destekleme ödemesi yapılacak.

Bu konuda müracaat için son tarih olarak 31 Aralık 2013 tarihi belirlenirken, konu ile ilgili bir uyarıda Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Çelik'den geldi. Ömer Çelik, mazot, gübre ve toprak analizi destekleme ödemelerinden faydalanmak isteyen çiftçilerin, 31 Aralık 2013 günü mesai bitimine kadar ÇKS'ye bağlı oldukları İl / İlçe müdürlüklerine başvurmaları gerektiğini söyledi.

Hiçbir biçimde süre uzatımının yapılmayacağını hatırlatan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Çelik, destekleme ödemelerinden faydalanmak isteyen çiftçileri süresi içinde başvuru yapmaları hususunda uyardı. CİHAN

Yorumlar