CHP’ye 30 kişi daha katıldı

Önceki gün AK Parti Belediye Meclis Üyesi Eray Erdem’in CHP’ye geçmesinden sonra bugün de 30 kişi topluca CHP’ye katıldı.

Google Haberlere Abone ol
CHP’ye 30 kişi daha katıldı

Önceki gün AK Parti Belediye Meclis Üyesi Eray Erdem’in CHP’ye geçmesinden sonra bugün de 30 kişi topluca CHP’ye katıldı.

Şefik Türktaş'ın adaylığı açıklandığı günden bugüne Cumhuriyet Halk Partisi'ne üye kaydı patlaması yaşanıyor. Cumhuriyet Halk Partisi Alanya seçim ofisine gelerek üye kaydı yaptıran Kemal Yetkin ve 30 kişilik arkadaş grubuna rozetleri bizzat Şefik Türktaş tarafından takıldı. Katılım töreninde konuşma yapan eski il başkan yarımcısı Murat Özçelik, Bugün farklı siyasi düşüncedeki 30 genç yerel seçimlerde Alanya da Şefik Türktaş ve ekibini desteklemek için CHP’ye katılım gerçekleştirdi. Alanya'da seçim yaklaşırken her geçen gün değişik kesimlerin CHP ve adayımız Şefik Türktaş' a yoğun ilgi göstermekte. İlk seçim olan 30 Mart'ta bu iktidara ilk Tokat'ı vurmamız gerekiyor." dedi.

Katılım töreninde gençlere bir konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi Alanya Belediye Başkan adayı Şefik Türktaş, "Projelerimizin bir çoğu gençlere iş istihdamı sağlayacak nitelikte. Şuan Partimizin çatısı altında gençlere temiz ve doğru siyaseti yapmalarına olanak sağlayan tek parti Cumhuriyet Halk Partisidir. Gençlerin fikirlerine değer vererek beklentilerini karşılayacak projeleri hayata sokan Proje ekibim ve şahsım olarak söz veriyorum ki her zaman gençlerin yanında olacağız." diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi'ne katılan 30 kişilik grubun sözcüsü olan Kemal Yetkin "Daha önceden birçok siyasi parti içinde görev yapan arkadaşlarımız var. Diğer tüm genç kardeşlerimizi de aynı çatı altında görmek isteriz." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar