CHP'nin iki ilçe adayı birbirine oy verdi

Manisa'da CHP Yunusemre Belediye başkan adayı Ali Arslan ve Şehzadeler Belediye başkan adayı Semih Balaban, sandık başına giderek oylarını kullandı.

Google Haberlere Abone ol
CHP'nin iki ilçe adayı birbirine oy verdi

Manisa'da CHP Yunusemre Belediye başkan adayı Ali Arslan ve Şehzadeler Belediye başkan adayı Semih Balaban, sandık başına giderek oylarını kullandı. Şehzadeler ilçesinde oturan ve Yunusemre adayı olan Arslan, oyunu Şehzadeler'de kullanarak Balaban'a verdi. Yunusemre ilçesinde oturan ve Şehzadeler adayı olan Balaban ise Yunusemre'de kullanarak Arslan'a verdi.

Yunusemre adayı Ali Arslan, oyunu Ali Rıza Çevik İlkokulu'ndaki 1218 numaralı sandıkta eşi Nurcan Arslan, kızı Özge Arslan ve oğlu Mehmet Arslan ile birlikte kullandı. Güzel bir seçim süreci geçirdiklerini belirten Arslan, "Şehzadeler ilçesinde oturduğumdan dolayı oyumu burada kullandım ama bizim için güzel tarafı şu, Semih Balaban o tarafta oturuyor. Ben ona oy verdim, o da bana oy verdi. Nasıl seçim süreci boyunca birlikte olduysak, birbirimize destek verdiysek seçim günü birbirimize oy vererek o desteği açıklamış olduk. Güzel bir seçim yarışı oldu. Kimse birbirini kırmadan, demokrasinin güzelliğini yaşadık. Seçmenin vereceği oya saygı duyuyoruz." dedi.

Şehzadeler adayı Balaban ise oyunu, 23 Nisan İlkokulu'ndaki 1143 numaralı sandıkta, eşi Seher Balaban ile birlikte kullandı. CİHAN

Yorumlar