CHP’liler Ankara meclis adayları için sandık başına gitti

CHP Merkez Yönetim Kurulu ve Parti Meclisi yarın toplanacak. Bu iki toplantı öncesi Ankara’da, belediye meclis adaylarını belirlemek üzere sandık başına gittiler.

Google Haberlere Abone ol
CHP’liler Ankara meclis adayları için sandık başına gitti

CHP Merkez Yönetim Kurulu ve Parti Meclisi yarın toplanacak. Bu iki toplantı öncesi Ankara’da, belediye meclis adaylarını belirlemek üzere sandık başına gittiler. İl genelinde belirlenen okullarda 100 bine yakın partili oy kullandı. CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın da adaylarını belirleyerek oyunu kullandı.

CHP Genel Merkezi'nce belirlenen il ve ilçelerde, belediye meclis üyeliği aday adayları arasında fermuar sistemi eğilim yoklaması kararı bugün Ankara’da uygulanıyor. Çankaya, Mamak, Yenimahalle, Keçiören, Altındağ ve Etimesgut ilçelerindeki yoklama için 100 bine yakın partili, sabahın erken saatlerinden itibaren oy kullandı. Partililer, sandık başına giderken hayli heyecanlı göründü. Okul girişleri ve bahçeleri, aday adaylarının ilgisi ve kulis faaliyetleri sebebiyle kalabalık oldu. Okulların çevresi ise aday adaylarının afişleriyle donatıldı. CHP İl Başkanı Alçın, 5 numaralı sandıkta eşi Sezer Alçın'la birlikte oy kullanırken, “Hayırlı olsun. Demokrasi simgesi sandık, her şeyi söyler ve siyasette adaylar için en iyi karar onayı merciidir.” dedi. CİHAN

Yorumlar