CHP'li vekilin evine hırsız girdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Müslüm Sarı’nın evine hırsız girdi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li vekilin evine hırsız girdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Müslüm Sarı’nın evine hırsız girdi. Milletvekili Sarı’nın Çankaya ilçesinde Şimşek Sokak’ta bulunan evine giren hırsızlar, televizyon, cep telefonu, bilgisayar ve ziynet eşyası alarak kayıplara karıştı.

Hırsızlık olayıyla ilgili olarak açıklamada bulunan Müslüm Sarı, “11.30 gibi ayrıldım evden. Meclise gittim. Akşam 19.00'de geldiğimizde böyle bir manzara ile karşılaştık. Polis ekipleri gelip inceleme yaptılar. Parmak izi araştırması yaptılar ama eldiven kullanmışlar. Kapının göbeği kırılmış. Evin içindeki elektronik bir takım malzemeleri götürmüşler. Televizyon gibi. Bilgisayar gibi Laptop gibi Ipat gibi. Cep telefonu gibi. Bunun dışında bir iki tane ziynet eşyası vardı onu almışlar. Ayakkabıları almışlar ama kutularını bırakmışlar. Evraklar karıştırılmış, ama daha belli değil hangilerini, aldıkları bir evrak var mı yok mu? Bilgisayarımın içinde çalışma notlarım vardı.” dedi.

Emniyetteki arkadaşların gelerek inceleme yaptıklarını anlatan Sarı, “Üzücü bir olay. Bu olayın politik, adli bir boyutun şuan bilmiyorum. Emniyetteki arkadaşlar araştırıp inceliyorlar. Ama artık hiçbir yerde emniyette değiliz. Hırsızlar her yerde. Evimizde en güvenli olduğumuz yerlerde.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar