CHP'li Salıcı: Oyların sayılması konusunda kaygılarımız var

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, 30 Mart’ta oyların sayılması konusunda kaygılarının olduklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li Salıcı: Oyların sayılması konusunda kaygılarımız var

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, 30 Mart’ta oyların sayılması konusunda kaygılarının olduklarını söyledi. Salıcı, “Her okulda bir tane avukat arkadaşımız,ve okulun girişinde bilişimden sorumlu elinde laptop bilgisayarı olan bir arkadaşımız seçim sonuçlarını hızlı bir şekilde merkezimize iletecek şekilde hazırlıklarımızı yapıyoruz." dedi.

CHP İBB başkan adayı Mustafa Sarıgül, Gayrettepe Point Otel’de İstanbul projelerini açıkladı. Sarıgül ve CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“Oyların sayımı ile kaygınız var mı?” sorusuna Oğuz Kaan Salıcı, “Oyların sayılması konusunda kaygımız var. Bu 2009 seçimlerindeki iktidarın performansından 2011’deki performansından kaynaklanıyor. Biz hazırlıklarımızı, her sandığın başında iki tane partili arkadaşımız olacak şekilde, her okulda bir tane avukat arkadaşımız olacak şekilde ve her okulun girişinde bilişimden sorumlu elinde laptop bilgisayarı olan bir arkadaşımız seçim sonuçlarını hızlı bir şekilde merkezimize iletecek şekilde çalışmalarımız yürütülüyor. Hazırlığımızı yaptık. 30 Mart günü sandıkların başında kazara elektrikler kesilirse ben İstanbul İl Başkanı olarak o sandıkların üzerinde oturmak için söz veriyorum. Elektrikler gelene kadar o sandıklar açılamayacak.” ifadelerini kullandı.

Deniz suyu kullanımın elverişli hale getireceklerini söyleyen Sarıgül ise, “İstanbul’da deniz suyunu nasıl kullanılabilir su hale getireceğimiz konusunda arkadaşlarımız çalışmalarını yapıyorlar. Bunun dünyada örnekleri var. Fiyat araştırmaları yapılıyor. Deniz suyunun da mutlaka kullanılması gerektiği kanısındayız.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar