CHP'li Öztürk: Kaymakamın muhtarlardan AK Parti'ye oy istemesini kınıyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, İlçe Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'nun AK Parti ilçe başkanı gibi köy muhtarlarını arayarak oy istemesini kınadı.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li Öztürk: Kaymakamın muhtarlardan AK Parti'ye oy istemesini kınıyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, İlçe Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'nun AK Parti ilçe başkanı gibi köy muhtarlarını arayarak oy istemesini kınadı. CHP İlçe Başkanı Öztürk, yaptığı açıklama, Kaymakam Bulgurlu'nun köy muhtarlarını tek tek arayarak AK Parti adayına oy istemesini bir mülki idare amirine yakıştıramadıklarını kaydetti.

Kaymakam Bulgurlu'nun köy muhtarlarının telefonla araması ile ilgili köy muhtarlarından duyumlar aldıklarını iddia eden Öztürk, mülki idare amirinin görevi her partiye karşı eşit mesafede olması gerekirken AK Part'li gibi davranmasını bir devlet adamı ciddiyetine yakıştıramadıklarını ifade etti.

Öztürk, "Manavgat'ın en üst düzeydeki ismi olan Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, 30 Mart 2014 Yerel Seçimler öncesi hem makamına, hem de kendi şahsına yakışmayan bir hareket sergilemiştir. Bulgurlu, seçimlere saatler kala köy muhtarlarını arayarak, AK Parti adayına oy istemini hayretle karşıladık. Kaymakam Bulgurlu, köy muhtarlarına memleketin elden gittiğini, vatanı kurtarmak için 'bütün köylüleri AK Parti'ye oy vermeye ikna etmeniz' gerekir diye söz söylemesini bir mülki idare amirine hiç yakıştıramadık. Mülki idare amirinin seçimlerin barış, kardeşlik ve huzur içinde geçmesini sağlaması yerine, köy muhtarlarını arayarak AK Parti'ye oy isteyen Bulgurlu'yu kınıyoruz." dedi. CİHAN

Yorumlar