CHP’li Muratpaşa adayı Uysal: Yüzde 60 oy alacağız

CHP Antalya Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal, artık ilçede tek başına karar alan ve uygulayan bir yönetim olmayacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
CHP’li Muratpaşa adayı Uysal: Yüzde 60 oy alacağız

CHP Antalya Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal, artık ilçede tek başına karar alan ve uygulayan bir yönetim olmayacağını söyledi. Uysal, Muratpaşa’da yüzde 60 oy oranıyla seçileceğine inandığını açıkladı.

Muratpaşa’da aday belirleme sürecinde son olarak aday gösterilen ve resmiyet kazanan Ümit Uysal, basın mensuplarıyla tanışma ve kaynaşma toplantısı düzenledi. Antalya Lara Balık Evi’nde gerçekleştirilen toplantıya CHP İl Başkanı Devrim Kök, Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner ve meclis üyesi adayları katıldı.

Muratpaşa’da yeni bir dönemin başlayacağını söyleyen Ümit Uysal, artık ilçede tek başına karar alan ve uygulayan bir belediyecilik ve yönetim anlayışı olmayacağını, kurumsal bir zincir oluşturularak ortak akıl aranacağını vurguladı.

İlçede artık belediyecilik hizmetlerinin açık ve şeffaf olacağını kaydeden Uysal, “Muratpaşa ilçesinde öteki kavramının olmayacağını bütün insanlarımıza sahip çıkacağımı söyleyebilirim. Muratapaşa Belediyesi’nin vatandaşla eşit mesafede eşit ilişkiler içerisinde hatta kaynaşık halde sürekli bir gündelik hayatı sürdüreceğimi açıkça söyleyebilirim.” dedi.

Kendilerine ilke olarak sürekli ve eşit hizmeti benimseyeceklerini belirten uysal, kardeşçe iletişim kurarak kentin çıkarlarını birlikte koruyacaklarını, bununda belediyeciliklerinin ana ilkesi olacağını vurguladı.

CHP Muratpaşa’da aday belirleme sürecinde belirsiz bir dönem yaşandığını hatırlatan Uysal, “Gönül isterdi ki böyle bir dönem yaşanmasın daha erken bir tarihte net bir aday üzerinden bizde çalışmalarımızı yürütelim. Ancak demokratik siyasetin özünde bu tartışmalar var. Ancak bu tartışma sürecini birlik beraberlik sürecinde ortada buluşarak noktaladık. Benim aldığım adaylık görevim partimde ve halkın gönlünde kabul görmüştür. Seçime doğru artık emin adımlarla yürüyoruz.” diye konuştu.

    "YÜZDE 60 OY ALACAĞIMIZA İNANIYORUM"

    CHP’nin 2009 yılı yerel seçiminde yüzde 56,7’lik oy alarak diğer rakiplerine açık ara fark atıldığının hatırlatılması üzerine Ümit Uysal, Muratpaşa’da yüzde 60 civarında oy alacağına inandığını, bunun içinde çalışmalarına başladığını açıkladı. 15 gün içerisinde ilçede tanınırlık oranını yüzde 95’lere çıkaracağını belirten Uysal, “O noktadan itibaren de Muratpaşa halkının netleşeceğine inanıyorum. Biz tanıştıkça halkımızla bir sıkıntı olmayacaktır. Bizim seçmenimiz oldukça ince gören ve detaylara dikkat eden bir seçmen kitlesidir. Ama yinede takdir vatandaşımızındır.” şeklinde konuştu.

Seçimde birinci olacaklarına inandıklarını ancak ikincilik konusunda diğer partilerin birbiriyle yarışacağına inandığını aktaran Uysal, seçmene yüreğini açtığını bunun da karşılıksız kalacağına inanmadığını, projelerini ise kısa bir süre içerisinde yapacakları genel bir toplantıyla Muratpaşalılara duyuracağını anlattı. CİHAN

Yorumlar