CHP'li Metin Burma: İşlerimizi yandaşın değil halkın yararına yapıyoruz

Samsun takum Belediye Başkanı Metin Burma, Uğur Akademik Lise'yi ziyaret ederek, okul müdürü ve öğretmenlerle sohbet etti.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li Metin Burma: İşlerimizi yandaşın değil halkın yararına yapıyoruz

Samsun takum Belediye Başkanı Metin Burma, Uğur Akademik Lise'yi ziyaret ederek, okul müdürü ve öğretmenlerle sohbet etti. Burma, "Mekanlarımızı, birilerine peşkeş çekmek yerine bölge insanı ve ekonomisine nasıl yararlı hale getirebiliriz düşüncesi doğrultusunda değerlendiriyoruz." dedi.

Altınkum'da bulunan ve bir süre önce kiraya verdikleri binada bugün çevreye duyarlı ve katkı sağlayan bir okul olduğunu belirten Belediye Başkanı Metin Burma, "Tüm mekanlarımızı olduğu gibi burayı da bölge ekonomisine ve insanına nasıl yararlı olur düşüncesi ile hareket ederek, okulumuza kiraya verdik. Şu an buraya bakanlar, karşılarında çok güzel, çevreye duyarlı bir eğitim yuvası görüyor. Burası, onlarca öğretmene, yüzlerce öğrenciye ev sahipliği yapıyor. Böylece çevresine ekonomik ve sosyal anlamda büyük değerler katıyor. Bu, bizim her zamanki gibi ne kadar doğru bir iş yaptığımızı, işlerimizi bir takım eşin, dostun, yandaşın yararı yerine kamu yararını gözeterek gerçekleştirdiğimizi anlatmaktadır." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar