CHP'li Ekici: Biz mitinge Suriyelileri taşımıyoruz

CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Akif Ekici, "Suriyeli vatandaşları kamplardan alıp mitinge taşımıyoruz.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li Ekici: Biz mitinge Suriyelileri taşımıyoruz

CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Akif Ekici, "Suriyeli vatandaşları kamplardan alıp mitinge taşımıyoruz." dedi.

CHP Gaziantep İl Teşkilatı tarafından Şahinbey ilçesinde bölgesel miting düzenlendi. Burada konuşan Akif Ekici, haramilerin döneminin sona erdiğini CHP’nin iktidara yürüdüğünü belirtti. Ekici, "Biz mitinglerimize insanları taşımıyoruz, Suriyeli vatandaşları kamplardan alıp taşımıyoruz. Buradaki herkes gönüllü ve inanmış insanlardır. Biz Gaziantep’te yerel iktidara yürüyoruz. Halkımızın sorunlarını biliyoruz ve çözümlerle geliyoruz. Kentsel dönüşüm adı altında halkımızı mağdur edenlerden hesap sormaya geliyoruz. Bizim anlayışımızda kentsel dönüşüm yapıldığı zaman evi yıkılana bir ev verilir. Biz evini yıktığımız her vatandaşımıza bir ev vereceğiz.Yoksul ailelerde kadınlarımıza verilmek üzere Gazi Kart uygulaması başlatıyoruz. Yoksul ailelerden 10 tona kadar suyun bedelini almayacağız. Yoksul ailelere sosyal yardımları artırarak devam ettireceğiz. Taşeron işçilerimizi kadroya alacağız ve yeni kadrolar açacağız. Şeffaf belediyecilik yaparak hesap sorabilen, hesap verebilen bir belediyecilik anlayışını yerleştireceğiz. Öğrenciler için yurt ve burs imkanı sağlayacağız. Bize güvenin ve yetki verin biz de hizmet yapalım." diye konuştu.

Mitinge CHP milletvekilleri Mehmet Şeker, Ali Serindag, Hakkı Süha Okay, Tekin Bingöl, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Akif Ekici, Şahinbey Belediye Başkan adayı Mustafa Aslan ve Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Dr. Fethi Albayram katıldı.
CİHAN

Yorumlar