CHP’den Saadet Partisi’ne seçim ziyareti

CHP Bursa il örgütü yerel seçim çalışmaları sürerken Saadet Partisi’ne (SP) bir ziyaret gerçekleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
CHP’den Saadet Partisi’ne seçim ziyareti

CHP Bursa il örgütü yerel seçim çalışmaları sürerken Saadet Partisi’ne (SP) bir ziyaret gerçekleştirdi. SP Bursa İl Başkanı Mehmet Atmaca ve Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Selim Sait Terzioğlu’nun ev sahipliği yaptığı ziyarete, CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli, CHP İl Başkanı Metin Çelik, CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin katıldı.

CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli, ziyarette yaptığı konuşmada, 30 Martta yapılacak yerel seçimlerin Türkiye’ye hayırlara vesile olması temennisinde bulunurken, "Türkiye umarız yerel yönetimlerden başlayarak siyasi ahlakın gerçekten oturduğu, siyasi ahlak sorununun oradan kalktığı, yolsuzlukların, yoksulluğun ve yoksunluğun ortadan kalktığı, kumpasların, komploların, kurguların yargıya müdahalelerin olmadığı, birbirimize saldırmadan, birbirimizi düşman gibi görmeden, birbirimizi sadece rakip olarak görerek, kimliklerin her şekli ile kabul edip, herkesi eşit hizmete götürecek, doğru bir belediye hizmeti verebilecek bir başkanın seçilebilmesi umudu ile ve Türkiye’de barışın, huzurun, sevginin, insanlığın hakim olması, hukukun üstünlüğü, laik demokratik bir özgürlükçü bir Türkiye’nin Türkiye’ye artık yeni bir dünya vizyonu getirmesini, herkesin küresel sorumluluklarının da bilincinde olması ve her kesimin de mutlu olduğu bir Türkiye diliyoruz." dedi.

CHP İl Başkanı Metin Çelik de 30 Mart'ta yerel seçim sürecinin yaşanacağına değinirken "CHP olarak bu startı vermiş bulunuyoruz. Biz parti olarak tüm siyasi partilerin belediye başkan adaylarını bu gün Saadet Partisi’nden başlayarak tek tek ziyaret edeceğiz. Bu sürecin seviyeli bir şekilde kalp kırmadan, çevreyi kirletmeden, insanlarımıza rahatsızlık vermeden bir seçim süreci yaşanmasını temenni ediyoruz." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar