CHP toplantısına saldırı iddiası

CHP Denizli Merkezefendi Belediye başkan adayı Mimar Arif Balkanay'ın toplantısına provokasyon girişiminde bulunulduğu iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
CHP toplantısına saldırı iddiası

CHP Denizli Merkezefendi Belediye başkan adayı Mimar Arif Balkanay'ın toplantısına provokasyon girişiminde bulunulduğu iddia edildi. Balkanay'ın Gümüşler, Yeni Mahalle’deki toplantısı sırasında AK Parti'nin kahvehane toplantısından çıkan bir grubun, CHP’nin toplantı yaptığı kahvehaneye gelerek fiziki saldırı girişiminde bulunduğu öne sürüldü.

"ÇÖKÜŞLERİNİ HAZMEDEMİYORLAR"

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ömer Yurtseven konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada asla tahriklere gelmeyeceklerini söyledi. Yurtseven, "AKP panikte. Birilerinin çöküşten kaynaklanan hazımsızlıkları, halkın CHP ve Balkanay'a eğilim göstermesinden oluşan rahatsızlıkları olabilir. Demokratik kültürümüz gereği biz doğru ve haklı yolda ilerleyeceğiz. Herkes bilmeli ki, CHP bu gibi oyunları bozacak güçte ve olgunluktadır. Hiç bir engel, bizi hedefimizden kesinlikle vazgeçiremeyecektir. Yaşanan bu çirkin olayı halkımızın takdirine bırakıyor, provokasyon girişiminde bulunanları kınıyor ve protesto ediyoruz.'' dedi.
CİHAN

Yorumlar