CHP Parti Meclis Üyesi Fikri Sağlar, Silifke Belediyesi'ni ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) Üyesi Fikri Sağlar, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut’u makamında ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
CHP Parti Meclis Üyesi Fikri Sağlar, Silifke Belediyesi'ni ziyaret etti


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) Üyesi Fikri Sağlar, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut’u makamında ziyaret etti.

Beraberinde kalabalık bir partili ile Silifke Belediyesi’ne gelen Fikri Sağlar’ı Başkan Turgut meclis üyeleri ile birlikte kapıda karşıladı. Daha sonra başkanlık makamına geçen Fikri Sağlar, Başkan Turgut ve belediye meclis üyelerine hayırlı olsun dileğinde bulundu. 20 yıl aradan sonra Silifke’de yeniden seçimleri kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Sağlar, “CHP Silifke’de başarıyı sizinle yakaladı. Bu başarıda emeği geçen ilçe örgütümüze, halkımıza, sizlere ve ekibinize çok teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren hep birlikte el ele vererek halkın ve ilçenin sorunlarına eğileceğiz. Hizmetlerin yürütülmesinde ve projeler konusunda bizler her zaman sizin yanınızdayız. Artık şu andan itibaren tüm Silifke halkına hizmet etme zamanıdır. Çünkü halkımızla hizmeti tanıştırma fırsatını partimiz CHP yakalamıştır. Bu hizmetlerin götürülmesinde ise sizlerin büyük katkıları ve emekleri olacaktır. Yapacağınız her çalışma ilk günden itibaren Türkiye’de örnek olacaktır. Ben buna inanıyorum. Parti örgütümüz her zaman yanınızda oldu olmaya da devam edecektir” dedi.

ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR
Sağlar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Turgut, “Partililerimizin ve halkımızın da büyük desteği ile bu göreve seçildim. Yeni çıkan yerel yönetimler yasasıyla birlikte ilçemizde belde belediyeleri kapatıldı. Silifke Belediyesi’nin bazı görev ve sorumlulukları da Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi. İlçe, belde ve köylerimizin de dahil olduğu toplam 88 mahalleye hizmet götüreceğiz. Yeni uygulama ile gelen bazı sıkıntı ve aksaklıkların aşılması için zamana ihtiyacımız var. Halkımızın bu konuda biraz daha duyarlı davranmasını bekliyoruz. Sıkıntıları kısa sürede aşarak hemşehrilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz.” dedi.
CİHAN

Yorumlar