CHP ön seçimi öncesinde 'yemek' krizi!

CHP milletvekili aday adayı Deniz Filiz'in seçim yemeğini Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı'nda hazırlandığı iddiası tepkilere neden oldu.

Google Haberlere Abone ol
CHP ön seçimi öncesinde 'yemek' krizi!

Yasal müessese gayesi gereksinim sahibi bulunan şahıslara ayni katkı ve yemek katkısı yapmak bulunduğu belirtilen vakfın imkanlarının bir namzet aday lehine kullanıldığı iddia edidi. CHP Antalya Milletvekili namzet adayı Deniz Filiz’in Kepez alanında bulunan Sini Düğün Salonu’ndaki toplantısında bin benlik yemeğin, Adalya Vakfı sebebi ile hazırlanarak salona sevk edildiği ileri sürüldü.
  
 "UYGUN DEĞİL"
 
Muratpaşa Belediye Başkanı ve Adalya Vakfı Başkanı umut Uysal, konuyla ilgili şekilde tahkikat başlatıldığını ve aşevi görevlisinin görevinden alındığını söyledi. Başkan Uysal, bütün materyallerin Filiz sebebi ile karşılanmış olması şeklinde dahi böyle bir şeyin "uygun" olmadığını anlatım etti.
 
"BENİ ENGELLEMEYE ÇALIŞIYORLAR"
   
CHP Antalya Milletvekili namzet adayı Deniz Filiz, "Bu 72 sene sonra Antalya'dan bir bayan mebus çıkacağını anlayan ve kendi çıkarları için partimize ziyan eda etmek isteyenlerin oyunu. Ben her süre aşevine dikkat çekici bir bağışta bulunuyorum sürekli. Sadece benim önde çıktığımı görüp engellemeye çalışanların oyunu bu" dedi.
 
"ALINAN TÜM MALZEMELERİN FATURASI BENDE"
 
Ön seçim öncesinde üyelerden sıkı destek gördüğünü ve bu sebeple engellenmek istediğini öne devam eden Filiz, Adalya Vakfı Aşevi'nde yemek hazırlanması hakkında olarak, "Oradaki görevli arkadaşlarımın kabulü ile bunu yaptım. Arkadaşlarım olabilmekte dediğini için yaptım. Alınan bütün materyallerin faturaları bendedir. Böyle bir karalamaya neden olacağını bilseydim yapmazdım" dedi.
 

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar