CHP MYK olağanüstü toplandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) olağanüstü olarak toplandı.Parti genel merkezinde, MYK üyeleri Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında saat 22.

Google Haberlere Abone ol
CHP MYK olağanüstü toplandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) olağanüstü olarak toplandı.

Parti genel merkezinde, MYK üyeleri Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında saat 22.00’da olağanüstü olarak toplandı. MYK öncesinde genel merkeze gelen Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, gazetecilerin soruları üzerine, “Hiçbir bilgim yok ki. Tayyip Erdoğan’ın yeni bir marifeti çıkmış herhalde. Gündeme bomba gibi düştü. Bugüne kadar her şeyi inkar ediyordu. Suç üstü yakalanmış, tape açıklandı biliyorsunuz. Sanırım onun için çağırdılar. herhangi bir bilgi verilmedi.” şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkan Vekili Engin Altay ise gazetecilerin toplantıya ilişkin sorularına, “Olağanüstü çağrısı ile geldik ama gündemi bilmiyorum. Ama ben bu akşam bir tape dinledim. Başbakanın derhal görevi bırakması lazım. Toplantı o amaçla mı bilmiyorum ama ben bu akşam bir tape izledim. Başbakanın bu akşam istifa etmesi lazım.” ifadelerini kullandı.


CİHAN

Yorumlar