CHP Muğla Büyükşehir adayı Gürün Milas'ı ziyaret etti

Muğla Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Osman Gürün, seçim kampanyası kapsamında Milas ilçesinde vatandaşlarla biraraya geldi.

Google Haberlere Abone ol
CHP Muğla Büyükşehir adayı Gürün Milas'ı ziyaret etti

Muğla Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Osman Gürün, seçim kampanyası kapsamında Milas ilçesinde vatandaşlarla biraraya geldi. Milas Belediyesi'ni de ziyaret eden Gürün, "Muğla'daki vatandaşta, ‘Biz kararımızı verdik, sandık gelsin, atalım oyumuzu.’ diye bir hava var. Bu hava herkesi kucaklayan, kimseyi ötelemeden ikna etmeye çalışan ama ısrar edip zorlamayan, örselemeyen bir hareketin neticesi." dedi.

CHP'nin bu seçimlerde herkesi kucaklamak adına hareket ettiğini söyleyen Başkan Gürün, herkese eşit mesafede ve herkese hizmet vermek için çalıştıklarını ifade etti: "Biz sadece kendimizi anlatacağız, iyi gidiyoruz. 31 Mart'ta Türkiye çapında Muğla olarak ilçelerde, büyükşehirde önemli bir farkla gelebiliriz. Milas'ta da çok güzel bir hava yakaladık. İnşallah güler yüzle bu süreci bitireceğiz. Bu yerel seçimlerin esas önemli noktası da genel seçimlere bu milleti hazırlamak. Partimize, bize verilmiş oyları genel seçimlerde sandığa yansıtabiliyorsak, esas başarı orada, çünkü siz Parlamento'da söz sahibi olamazsanız, onlar istediği kanunu çıkarıp istediği şeyi yapar. Türkiye'nin geldiği nokta bu." şeklinde konuştu.

Daha sonra Cumhuriyet ve Kadıağa caddelerindeki esnafları tek tek gezen Gürün, vatandaşlarla sohbet etti. Ardından Milas Ziraat Odası, Milas Esnaf Odası, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası ve Milas Gaziler Derneği'nin başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle biraraya geldi. CİHAN

Yorumlar