CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu vefat etti

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu (62), Avcılar'daki evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Avcılar'daki özel bir hastaneye kaldırılan Aslanoğlu'nun cenazesinin otopsi için Adli Tıp Kurumu...

Google Haberlere Abone ol
CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu vefat etti

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu (62), Avcılar'daki evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Avcılar'daki özel bir hastaneye kaldırılan Aslanoğlu'nun cenazesinin otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüleceği öğrenildi. Cenazenin, resmi işlemlerin ardından Cumartesi günü Ataköy 5. Kısım'daki Ömer Duruk Camii'nde öğlen namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilmesi bekleniyor.

Avcılar Denizköşkler Mahallesi'ndeki evinde geç saatlerde rahatsızlanan CHP İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu (62), ambulansla Özel Avcılar Hospital'e kaldırıldı. Yolda kalbi duran Aslanoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Vefat haberini alan CHP milletvekilleri Süleyman Çelebi, Mehmet Sevigen ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün hastaneye, ardından da taziyelerin kabul edildiği Ezo Restaurant'a geçti. Ardından CHP heyeti restoran yakınındaki Aslanoğlu'nun evine geçerek taziyede bulundu.

Hastane önünde açıklama yapan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, Aslanoğlu'nun evinde rahatsızlandığını belirterek, "Gece yattıktan sonra rahatsızlandığını fark ediyorlar, sonra ambulans çağırıyorlar. 112'i ambulansı geliyor. Hayati fonksiyonlarının sürmediğini fark ediyorlar. Yolda hastaneye gelinceye kadar da müdahale ediyorlar. Hastanede yeniden canlandırma yapılıyor ancak cevap vermiyor. Ailesi yanındaymış. Çok çalışkan bir milletvekilimizdi. Sürekli koşturur bütün sosyal faaliyetlerimize katılırdı. Bugün de çok yoğun bir gün geçirmiş. Soma'da yaşananlara da çok üzülmüştü. Süreki orada yapılan çalışmalardan haber alıyordu. Tüm Türkiye'nin başı sağolsun. Bir milletvekilimizi, bir abimizi kaybettik. Çok üzgünüz." dedi.

Aslanoğlu'nun cenazesinin Cumartesi günü öğle namazının ardından Ataköy 5. Kısım'daki Ömer Duruk Camii'nden kaldırılacağı öğrenildi. CİHAN

Yorumlar