CHP İzmir'de ilçe adaylarını ay sonunda açıklayacak

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Ankara’da parti genel merkezinde düzenlenen il başkanları toplantısından sonra açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
CHP İzmir'de ilçe adaylarını ay sonunda açıklayacak

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Ankara’da parti genel merkezinde düzenlenen il başkanları toplantısından sonra açıklamalarda bulundu. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Engin, “İzmir üzerinde görüşme yaptık.” dedi.

Yerel seçim sürecinin mali yapısı hakkında durum değerlendirmesi yaptıklarını belirten İl Başkanı Engin, “Genel merkezde mali işlerden sorumlu genel başkan yardımcısı ve parti yetkilileriyle maddi durum, bütçe ve seçim harcamalarını masaya yatırdık. Bunun yanında Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile de yüz yüze görüştük. Sayın Genel Başkan ile isimler ve ilçeler üzerine değil, partinin durumu üzerine konuşma yaptık. Görüşmede, isimler ve kişiler gündeme gelmedi. Zaten kısa bir görüşme oldu, biz kendisine durumu anlattık.” şeklinde konuştu. İzmir ilçe belediye başkan adaylarının açıklanma tarihi olan 15 Ocak 2014'ün ertelendiğini kaydeden Ali Engin, “Çeşitli tarihler gündeme geldi. Adayların açıklanması, bu ayın sonunu bulacaktır. İlçelerde çalışmalar sürüyor.” dedi. Daha önce gündeme gelen, ilçelerde meclis üyeleri için yapılacak fermuar sistemi isim belirleme konusunda İzmir’in tavrını da genel merkeze ilettiklerini söyledi. CİHAN

Yorumlar