CHP heyeti, Bağcılar'da vatandaşlarla bir araya geldi

CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve CHP Bağcılar İlçe Başkanı Murat Sönmez'den oluşan heyet, Ramazan sebebiyle Bağcılar Meydanı'na kurulan stantları gezip vatandaşlarla sohbet etti. Halkın Cumhurbaşkanlığı...

Google Haberlere Abone ol
CHP heyeti, Bağcılar'da vatandaşlarla bir araya geldi

CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve CHP Bağcılar İlçe Başkanı Murat Sönmez'den oluşan heyet, Ramazan sebebiyle Bağcılar Meydanı'na kurulan stantları gezip vatandaşlarla sohbet etti. Halkın Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusundaki görüşlerini birebir ilk ağızdan dinleme imkanı bulan heyet, benzer ziyaretlerin devam edeceğini açıkladı.

CHP Bağcılar İlçe Başkanlığı'nda bir araya gelen CHP heyeti, teravih namazının ardından Ramazan sebebiyle Bağcılar Meydanı'na kurulan stantların bulunduğu alana geldi. Stantları tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet eden, birlikte çay içen heyet, ziyaretlerinin ilk olmadığını, devam edeceğini açıkladı.

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) standını ziyaret eden Çelebi ve Salıcı, SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşcı ile sohbetlerinin ardından burada gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Ziyaretlerinin seçim dolayısıyla olmadığına değinen Süleyman Çelebi, bu tür ziyaretleri sürekli yaptığını vurgulayarak, “Gezilerimiz sırasında vatandaşlarımızın bize ilettiği öneri ve değerlendirmelerini alıyoruz. Bu dilek ve değerlendirmeleri gerekli yerlere ileteceğiz. Bu dolaşmalarda şunu gördüm, daha çok bir teveccüh olduğunu Cumhurbaşkanlığı konusunda varılan mutabakata toplumun büyük bir sempati ile baktığını söyleyebilirim” şeklinde konuştu.

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, teravih namazı sonrası çok sayıda vatandaşın Ramazan etkinlikleri alanına geldiğini belirterek, buralarda günlük sohbetlerin yanı sıra güncel konuların da ele alındığını ifade etti. Ziyaretleri sırasında Cumhurbaşkanlığı seçimi hakkında vatandaşların görüşlerini öğrendiklerini belirten Salıcı, “Bir tarafta uzlaşı adayı var, bir tarafta sayın Demirtaş, bir tarafta da sayın Erdoğan var. Burada hem Ramazandan dolayı yaşamı soruyoruz hem de yaklaşık 35 gün sonra gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgi bir zemin yoklaması yapıyoruz.” dedi. CİHAN

Yorumlar