CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Gözyaşlarına Zor Hakim Oldu

CHP Lideri CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da partililere yaptığı konuşmada yaşadığı zorlukları anlatırken gözyaşlarına zor hakim oldu.

Google Haberlere Abone ol
CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Gözyaşlarına Zor Hakim Oldu

CHP Genel Başkanı CHP umumi başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hayatının anlatıldığı 'Anadolu'nun Kemal'i, Türkiye'nin Başbakanı' belgeselinin gösterimini izledi. İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen belgesel gösteriminde fazla fazla sayıda partili de katıldı. İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen belgesel gösteriminin peşinden bir konuşma oluşturan CHP liderinin sesi titredi. Kılıçdaroğlu, gözyaşlarına zor hakim oldu.

HAYATINI ANLATTI: BABAM İLKOKUL MEZUNU

Hayatına dair anektodlar söz eden Kılıçdaroğlu, babasından, annesinden, köyünden bahsetti. CHP lideri, 'Bir hedefim var. Bir düş de diyebilirsiniz. Neden biz 3. derslik demokrasiye razı oluyoruz. Bizim misyonumuz bu ülkeye birinci derslik demokrasiyi getirmek. Sorunları aşabiliriz. Babam ve dedem birlikte Nazimiye'ye geliyorlar. Caddede yürürken bir zil çalıyor, bir kapıdan bir sürü çocuk dışarıya fırlıyor. Babam dedeme dönüp bunlar kimin çocukları diye soruyor. Dedem burası ev değil, mektep diyor. Babam 'bem de okula gitmek istiyorum' diyor. Dedem göndermek istemiyor. Babam 'beni okula göndermezseniz yemek yemem' deyip direniyor. Babamın yaşı iri diye almıyorlar. Mahkeme kararı ile yaşını küçültüp okula kaydını yaptırıyorlar. İlkokul mezunu zaten.' dedi.

SESİ TİTREDİ, GÖZLERİ DOLDU

Kılıçdaroğlu bu sözlerin peşinden kurduğu cümlede duygusal anlar yaşadı 'Annem de, ablam da okuma yazma bilmez.' diyen CHP liderinin 'Ama ben bu yurt için pırıl pırıl 3 çocuk yetiştirdim.' derken sesi titredi, gözleri doldu. Kılıçdaroğlu gözyaşlarına zor hakim oldu.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar