CHP Erzin adayı Büyüker, STK temsilcileriyle bir araya geldi

Hatay’ın Erzin ilçesi CHP belediye başkan adayı Ali Büyüker, sivil toplum kuruluşları (STK) ve muhtarlarla bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
CHP Erzin adayı Büyüker, STK temsilcileriyle bir araya geldi

Hatay’ın Erzin ilçesi CHP belediye başkan adayı Ali Büyüker, sivil toplum kuruluşları (STK) ve muhtarlarla bir araya geldi. Büyüker, “Projelerimizi hayata geçiremeyeceksem Allah bize bu işi nasip etmesin.” dedi.
Aday adaylığını açıkladığı günden bugüne kadar toplumun tüm kesimleri ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduğunu belirten Ali Büyüker, başkan olduğu takdirde ilçe adına yapılacak tüm işlerde STK temsilcileriyle sürekli fikir alışverişinde bulunacağını söyledi. Ali Büyüker ‘’Yaptığımız işlerde biz yaptık oldu anlayışı olmayacak. En küçük işte dahi vatandaşlarımıza soracağız. Çünkü harcanan para vatandaşlarımızın parası. Devletimizin belediyelere verdiği para hizmet edilsin diye veriliyor. Bizim bu paraları gereksiz harcama yetkimiz yok. Allah kimseye kul hakkı yedirmesin. Yapacağımız projeleri yapmak nasip olmayacak ise Allah ana bu işi nasip etmesin.’’ ifadelerini kullandı.

Toplantı sırasında ise tüm katılımcılara tek tek söz hakkı verildi. İlçe hakkında görüşlerini belirten katılımcılar belediye başkanından beklentilerini iletti.
CİHAN

Yorumlar