CHP Buca adayı Piriştina köyleri dolaştı

İzmir'de CHP Buca Belediye başkan adayı Levent Piriştina, ilçenin köylerini gezdi. Yaptığı konuşmalarda, “Artık köylerin de bir belediye başkanı var.

Google Haberlere Abone ol
CHP Buca adayı Piriştina köyleri dolaştı

İzmir'de CHP Buca Belediye başkan adayı Levent Piriştina, ilçenin köylerini gezdi. Yaptığı konuşmalarda, “Artık köylerin de bir belediye başkanı var. 30 Mart’ta, 15 yıl görev yapıp köylere bir nezaket ziyaretinde dahi bulunmayan zihniyetten kurtulacağız.” dedi.

Sırasıyla Olduruk, Kaynaklar, Belenbaşı, Karacaağaç, Doğancılar, Kırıklar ve Demirciköy’ü ziyaret eden Piriştina, köy pazarlarını gezmeyi de ihmal etmedi. Köylere düğün, asker uğurlaması, toplantı ve pazaryeri ihtiyacını karşılayacak çok amaçlı salon yapma sözü vererek, “Biz 31 Mart’ta halay çekerken 15 yıl hizmet edip birkaç mega proje dışında hiçbir şey yapmayanlara en güzel yanıtı vereceğiz. Köylerin yol, asfalt ve çok amaçlı salon gibi önemli ihtiyaçlarını karşılayacağız. Bunu başaracak bir ekibe sahibiz. Artık köylerin de bir belediye başkanı var. Biz inanıyoruz. Bu cesur yüreklere yol verin.” şeklinde konuştu. Köylerde keşkek döven ve organik ürünlerden tadan Levent Piriştina’ya, Belenbaşı’nda, arkasında “Buca Belediye Başkanı” yazan bir poşu armağan edildi. CİHAN

Yorumlar