CHP Ardahan Milletvekili Öğüt hayvan pazarında vatandaşı dinledi

Meclisin renkli simalarından olan ve aynı zamanda yaptığı protestolarla adından söz ettiren CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, seçim çalışmaları kapsamında Ardahan’ı gezmeye devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
CHP Ardahan Milletvekili Öğüt hayvan pazarında vatandaşı dinledi

Meclisin renkli simalarından olan ve aynı zamanda yaptığı protestolarla adından söz ettiren CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, seçim çalışmaları kapsamında Ardahan’ı gezmeye devam ediyor. Öğüt’ün son durağı Göle Hayvan Pazar oldu. Hayvan pazarında bir süre vatandaşlarla koşan, dertlerini dinleyen Öğüt, gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Öğüt beraberindeki heyetle birlikte zaman zaman çamura saplanıp yürümek de zorlandığı görüldü. Vatandaşın büyük ilgiyle karşıladığı Öğüt, belediye başkan ve meclis üye adaylarını vatandaşa tanıttı.

Vatandaşın sorularını cevaplayan Öğüt, ’’Yola çıkarken hedefimiz yaşanabilir, batıyla yarışacak bir Ardahan meydana çıkartmak demiştik. Bugün sizlerle birlikte Göle Hayvan Pazarındayız. Dışarıdan mal satmaya gelen vatandaşlar Göle’de konaklamak istemiyor. Geliyor, geldiği gibi gitmenin derdine düşüyor. Böyle bir hayvan pazarı Türkiye’de başka nerede var bilmiyorum. Sizlere herkesin önünde söz veriyorum. Bize oy verin, destek olun. Biz de Avrupa standartlarında bir hayvan pazarı yapalım. Dışarıdaki mal satan adam gelsin, konaklasın, malını daha iyi pazarlasın. Güzel bir iyileştirmeyle gözleri Göle’nin üzerine çekelim. Yürümek de bile zorlanıyoruz burada. Ben bulunduğum her yerde, mekan fark etmeden çiftçime, hayvancılıkla uğraşan vatandaşıma en küçük bir haksızlık yapıldığında elimden gelen tüm gayretimle arkanızda duruyorum. Maalesef hayvancılık ülkemizde çok değer kaybetti. İnsanlar geçimlerini zor sağlıyorlar artık. Ardahan hayvancılığıyla meşhur. Sizlere söz veriyorum. Bizlere destek verin, biz de Göle’ye hak ettiği hayvancılıkla ilgili yatırımımızı yapalım. Modern tesisler inşa edelim.’’ şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Öğüt, hayvan pazarında bir dizi incelemelerde bulunarak vatandaşın isteklerini not etti. CİHAN

Yorumlar