CHP adayı Metehan Duduoğlu, şimdi değişim zamanı

Cumhuriyet Halk Partisi Dörtyol Belediye başkan adayı inşaat mühendisi Metehan Duduoğlu, büyük projelerin büyük hayallerden doğduğunu belirtip, inşaat mühendisi kimliği, altyapı ve imar konusundaki tecrübeleriyle her gün biraz daha hedefine yaklaştığını.

Google Haberlere Abone ol
CHP adayı Metehan Duduoğlu, şimdi değişim zamanı

Cumhuriyet Halk Partisi Dörtyol Belediye başkan adayı inşaat mühendisi Metehan Duduoğlu, büyük projelerin büyük hayallerden doğduğunu belirtip, inşaat mühendisi kimliği, altyapı ve imar konusundaki tecrübeleriyle her gün biraz daha hedefine yaklaştığını söyledi.

Dörtyol'a ilişkin projelerini kapı kapı dolaşarak vatandaşlara anlatan Duduoğlu gördüğü yakın ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Çözüm şurada, burada değil bizde diyerek, bugüne kadar karşılanamayan bu acil ihtiyaçlara cevap verebilecek kadrolarla işbaşına geleceklerini belirtti. Dörtyol'un ihtiyaçlarını da imkanlarını da çok iyi bildiklerinin, bu güne kadar yapılanların üzerine fark koymak istediklerini belirten Duduoğlu, “Hayatın her alanında ve her anında daha görkemli, daha kullanışlı, daha estetik bir Dörtyol" diyerek yapacak çok işi olduğunu söyledi.

Yatırımların yetersiz olduğuna dikkat çeken Duduoğlu, işsizlik sorununun da çok büyük boyutlarda olduğunu, iş, aş, ekmek konusunda herkeste bir umutsuzluk olduğunu söyledi. CİHAN

Yorumlar