CHP Adana adayı Karalar: Kirli siyasetinizi çocukların üzerinden çekin

CHP Adana Belediye başkan adayı Zeydan Karalar, Çukurova Bilfen Okulları'nda yaşandığı iddia edilen "çocuklara fişleme" olayına tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
CHP Adana adayı Karalar: Kirli siyasetinizi çocukların üzerinden çekin

CHP Adana Belediye başkan adayı Zeydan Karalar, Çukurova Bilfen Okulları'nda yaşandığı iddia edilen "çocuklara fişleme" olayına tepki gösterdi. Yaptığı açıklamada, "Bu çirkin davranışa, vatandaşlar gerektiği zaman gerektiği cevabı verecektir." dedi.

AK Parti’nin, kirli siyasetini çocuklara kadar indirdiği öne süren CHP adayı Karalar, şunları kaydetti: “Adana’da yaşandığı iddia edilen ve ulusal basında geniş yer bulan müfettişlerden fişleme haberleri, siyasetin ne boyuta geldiğini gözler önüne sermiştir. Milli Eğitim gibi çocuklarımızı emanet ettiğimiz bir kurumun müfettişleri tarafından, yaşları 5 ila 10 arasında değişen öğrencilere sorulan sorular karşısında veliler şoka uğramıştır. Öğrencilere sorulduğu iddia edilen, 'Atatürk'ü mü, Başbakanı mı çok seviyorsunuz?', ‘Evinizde Başbakan’a küfür ediliyor mu?’ gibi sorular, siyasetin düzeyinin ne kadar düştüğünü göstermektedir. Siyaset 5 yaşındaki çocuklara kadar indirilerek, toplumu germe politikasına devam ediliyor. Toplumu ayrıştırma siyasetine son sürat devam eden AKP hükümeti, kendi sonunu hazırlamaktadır. Velilerimiz ve vatandaşlarımız, bu çirkin davranışa gerektiği zaman gerektiği cevabı verecektir. Yaşanan bu çirkin davranışı şiddetle kınarken sorumluların derhal görevden el çektirilmeleri gerekmektedir.” CİHAN

Yorumlar