Cezaevinden Mektup Yazıp 'Arkadaşımı Öldürüp Gömdüm' Dedi, Kazı Başladı

Yozgat Cezaevi'nde yatan mahkum, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdiği mektupta arkadaşını öldürüp Çermik'e gömdüğünü söyledi. Bölgede kazı çalışması başlatıldı.

Google Haberlere Abone ol
Cezaevinden Mektup Yazıp 'Arkadaşımı Öldürüp Gömdüm' Dedi, Kazı Başladı

Yozgat Cezaevi'nde bir öteki suçtan mahkum bulunduğu cezasını çeken hükümlünün, 'Arkadışımı öldürüp gömdüm' ihbarı üstüne Diyarbakır'ın Çermik İlçesi Sinek ve Seyhan çaylarının birleştiği noktada hususi eğitimli köpekler eşliğinde, iş makineleri ile kazı çalışması başlatıldı.

'DİYARBAKIR'A GÖMDÜM'

Yozgat Cezaevi'nde hükümlü bulunan ve adı açıklanmayan bir şahıs Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'na bir mektup göndererek, daha öncelikle iş yaptığı bir arkadaşını öldürüp, Diyarbakır'ın Çermik İlçesi'nde gömdüğünü söyledi. Hükümlünün mektubunda cesedi gömdüğü noktayı de tanım etmesi üstüne başsavcılık harekete geçti.

HER YER KAZILIYOR

Çermik Savcılığı gözetiminde Sinek ve Seyhan çaylarının birleştiği noktada polis ve jandarma ekipleri ile dedektör köpeklerinde katıldığı alanda iş makineleri ile kazı çalışması başlatıldı. Kazı çalışmalarının sürdüğü alanda geniş güvenlik önlemleri alınırken, gömüldüğü ileri sürülen cesede henüz ulaşılamadı. Bölgede iş makineleri eşliğinde çalışmalar sürüyor.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar