Cezaevinde doğdu, doğum gününde ablasıyla kazada öldü

Antalya 17 yaşındaki ablası Arzu Omaca ile birlikte markete ekmek almaya giderken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden 2.5 yaşındaki Savaş Omaca'nın öldüğü günün doğum günü olduğunu öğrenildi. Omaca kardeşlerin annesinin çocukların...

Google Haberlere Abone ol
Cezaevinde doğdu, doğum gününde ablasıyla kazada öldü

Antalya 17 yaşındaki ablası Arzu Omaca ile birlikte markete ekmek almaya giderken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden 2.5 yaşındaki Savaş Omaca'nın öldüğü günün doğum günü olduğunu öğrenildi. Omaca kardeşlerin annesinin çocukların cenazesi katılabilmesi için cezaevinden izin alındı.

Antalya'da dün akşam meydana gelen kazada hayatını kaybeden biri 17, diğeri de 2.5 yaşında olan kardeşlerin acı hikayeleri ortaya çıktı. Kazada hayatını kaybeden 2.5 yaşındaki Savaş Omaca'nın annesi Z. Omaca'nın tutuklu olması nedeniyle cezaevinde dünyaya geldiği öğrenildi. Minik Savaş'ın doğduğunda, baba E. Omaca da tutuklu olması nedeniyle bir süre annesiyle birlikte cezaevinde kaldığı belirtildi. Savaş'ın babası E. Omaca'nın serbest kalmasının ardından zaman zaman kendi evlerinde kaldığı öğrenildi.

Kazanın meydana geldiği Kepez ilçesi Baraj mahallesi Turgut Özal Caddesi'nde minik Savaş'ın 20 gün önce de kaza geçirdiği ve bacağının kırıldığı ortaya çıktı. Dün akşam ise ekmek almaya giden ablasının kucağındayken bir otomobilin çarpması sonucu iki kardeş olay yerinde hayatını kaybetti. Minik Savaş'ın dün doğum günü olduğu öğrenildi. Kazanın ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan cenazeler yapılan işlemlerin ardından ailelerine teslim edildi. Cenazeler aynı mahallede toprağa verileceği anne Z. Omaca'nın tutuklu bulunduğu cezaevinden özel izinle cenaze törenine katılacağı öğrenildi.

Basın mensuplarına açıklama yapan ailenin damadı Turgut Muratoğlu, iki kardeşin markete gittiği sırada aşırı hızlı bir otomobilin çarptığını söyledi. Aynı yerde daha önce de kaza olduğunu belirten Muratoğlu, yolda önlem alınmasını istedi. Minik Savaş'ın aynı yerde 20 gün önce kaza yaptığını ve yaralı olarak kurtulduğunu belirten Muratoğlu, Savaş'ın dün doğum günü olduğunu söyledi. CİHAN

Yorumlar