Ceyhanlı oda başkanları Vali Büyük’ü ziyaret etti

Adana'nın Ceyhan ilçesindeki oda başkanları Vali Mustafa Büyük’e görevine başlaması dolayısıyla ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.    Ceyhan Ziraat Odası Başkanı Yavuz Tezcan, Ceyhan Ticaret Odası Meclis Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
Ceyhanlı oda başkanları Vali Büyük’ü ziyaret etti

Adana'nın Ceyhan ilçesindeki oda başkanları Vali Mustafa Büyük’e görevine başlaması dolayısıyla ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

    Ceyhan Ziraat Odası Başkanı Yavuz Tezcan, Ceyhan Ticaret Odası Meclis Başkanı M. Ali Topbaş, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can, Ticaret Borsası Başkanı Memici Güleçyüz, Çukobirlik Ceyhan Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Akıl ve Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İbrahim İkidağ, Vali Mustafa Büyük’ü ziyaret etti. Ceyhan Ziraat Odası Başkanı Tezcan, yaşadıkları bazı sıkıntıları dile getirdiği konuşmasında, ilçedeki tarım arazilerinin verimliliğinin arttırılması konusunda çeşitli çalışmalar yaptıklarını belirtti.

    Vali Mustafa Büyük ise bir tarım ve sanayi kenti olan Adana’da, oda ve meslek kuruluşlarının tarım konusunda yaptığı hizmetleri önemsediğini ifade ederek, bu alanda çalışan tüm kesimleri tebrik ettiğini söyledi.

CİHAN

Yorumlar