Çevre Günü’nde Vali Düzgün'ün ziyaretçileri öğrenciler oldu

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde, Çevre ve İl Müdürlüğü yöneticileri ile öğrencileri makamında kabul etti. Vali Yardımcısı Ali Candan ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Namık Güver ile birlikte Ferruha...

Google Haberlere Abone ol
Çevre Günü’nde Vali Düzgün'ün ziyaretçileri öğrenciler oldu

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde, Çevre ve İl Müdürlüğü yöneticileri ile öğrencileri makamında kabul etti.

Vali Yardımcısı Ali Candan ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Namık Güver ile birlikte Ferruha Büyükgöncü Anaokulu öğrencilerinden Alptuğ Erbay ve Özgür Tomar ile gönüllü çevrecileri makamında kabul eden Vali Düzgün, geri dönüşüm malzemelerinde üretilmiş kıyafetleri ile dikkat çeken minik öğrencilerle yakından ilgilendi.

Vali Düzgün, yaptığı konuşmada, geri dönüşümün önemine dikkat çekerek şöyle konuştu: "Ben de sizlerin şahsında bütün milletimizin Dünya Çevre Günü’nü tebrik ediyorum. Çevre gelecek neslimize sağlıklı bir şekilde bırakmamız, dikkatli ve tasarruflu olmamız gereken bir konu. Ne kadar dikkatli davranırsak, çocuklarımıza ve gelecek nesillere daha güzel bir çevre bırakmış olacağız. Çocuklarımızın yaptığı gibi mümkün olduğu kadar geri dönüşüme önem vermemiz, kullandığımızı hemen çöpe atmak yerine geri dönüşümünü araştırmamız, çevreye zarar verebilecek olan pil gibi ya da yeniden kullanılabilecek olan kağıt benzeri malzemeleri de dikkatli bir şekilde geri dönüşüme iletmemiz son derece önemli. Bu vesile ile ben bütün vatandaşlarımızın bu konuda daha duyarlı olmasını arzu ediyorum. Gençlerimiz, çocuklarımız inşallah geleceğe daha sağlıklı bir şekilde hazırlanabilsinler."

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Güver de çevre kirliliğinin meydana getirebileceği sonuçlara herkesin dikkat etmesi gerektiğine işaret ederek, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nün çevre bilincinin oluşması adına anlamlı bir gün olduğunu kaydetti.

Vali Düzgün, ziyarette, çevreci yaklaşımlarıyla örnek olan anaokulu öğrencileri Alptuğ Erbay ve Özgür Tomar’a bazı hediyeler verdi.

CİHAN

Yorumlar