Çetin: Manisa'nın daha huzurlu ve güvenli olması için çalıştık

İçişleri Bakanlığı tarafından merkeze alınan Manisa İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, görev süresi boyunca şehrin daha huzurlu ve güvenli olması için çalıştıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Çetin: Manisa'nın daha huzurlu ve güvenli olması için çalıştık

İçişleri Bakanlığı tarafından merkeze alınan Manisa İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, görev süresi boyunca şehrin daha huzurlu ve güvenli olması için çalıştıklarını söyledi. Çetin, 18 Kasım 2011 tarihinde başladığı Manisa Emniyet Müdürlüğü görevini, 13 Şubat 2014 tarihindeki kararnameyle noktalayıp başka bir göreve atandığını bildirdi.

Yaklaşık 2,5 yıl Manisa’da onurlu bir şekilde, şehrin daha huzurlu ve güvenli olması için mesai arkadaşlarıyla birlikte büyük gayret gösterdiklerini ve bu hususta önemli mesafeler katettiklerini belirten Emniyet Müdürü Çetin, “Bu süre içerisinde görevimizi lâyıkıyla yerine getirdiğimiz inancındayım. Hizmet etmekten her zaman mutluluk duyduğum Manisalılara, bu zaman zarfında gösterdikleri güven ve destekten dolayı teşkilatım ve şahsım adına teşekkür ederim. Manisamız'a hizmetin onurunu taşımanın ve sorumluluğunu üstlenmenin mutluluğunu, şahsım ve ailem hayat boyunca şerefle taşıyacak. Bizlere ilgi ve yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen bütün kamu kurum ve kuruluşlarımızın, sivil toplum örgütlerinin kıymetli yöneticilerine ve değerli Manisa halkına teşekkür ederim.” dedi.

Yunus Çetin’in yerine, Polis Başmüfettişi Erhan Alkaya atandı. CİHAN

Yorumlar